UAKinogo.com

Вікінги: Вальгалла (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вікінги: Вальгалла (2022)

Вікінги: Вальгалла (2022)

Дивитися онлайн Вікінги: Вальгалла серіал

Дивитися онлайн «Вікінги: Вальгалла» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (39 680 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Вікінги: Вальгалла (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Вікінги: Вальгалла - це історичний серіал 2022 року, який є сиквелом популярного серіалу «Вікінги» (2013-2020). Серіал розповідає про нове покоління вікінгів, які змінюють хід історії своїми подвигами та пригодами.

Серіал переносить глядача на 100 років після подій оригінального серіалу. В цей час в Англії править король Етельред II (Джеймс Балланжер), який стикається з постійними нападами вікінгів на свої землі. Серед них є Лейф Еріксон (Сэм Корлетт), перший європеєць, який відкрив Америку; Фрейдис Ейріксдоттір (Фрида Густавссон), сестра Лейфа і смілива воїнка; Харольд Сигурдсон (Лео Сутер), який став одним з найвеличніших королів Норвегії; і Кнут Великий (Йоуханнес Хёйкюр Йоуханнессон), який став правителем Англії, Данії і Норвегії.

Серіал також показує, як впливає християнство на культуру та віру вікінгів. Деякі з них приймають нову релігію, а деякі залишаються вірними своїм старим богам. Серед них є Олаф Харальдсон (Кеннет М. Крістенсен), який став першим християнським королем Норвегії; і Тургейл (Лаура Берлін), яка є жрицею Одина і противницею християнства.