UAKinogo.com

Вікінги (2013 — 2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вікінги (2013 — 2020)

Вікінги (2013 — 2020)

Дивитися онлайн Вікінги серіал

Дивитися онлайн «Вікінги» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.5 (531 323 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Вікінги (2013 — 2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Захоплюючий історичний епос "Вікінги" переносить глядачів у далеке минуле, коли землями скандинавських племен керували сміливі воїни, могутні королі і спритні шамани. Серіал розповідає історію легендарного вікінга Рагнар Лодброка, який прагне не тільки розширити свої володіння, а й відкрити нові землі, невідомі племена та багатства. Він мріє про велич і славу, яку зможе забезпечити своїм спадкоємцям.

У своїй подорожі Рагнар зіткнеться із зрадою, війнами і політичними інтригами, які властиві його часам. Він знайде своїх вірних товаришів, а також супротивників, готових відібрати від нього владу й землі. В цьому світі воно не обмежується тільки воїнами, адже його дружина Лагерта та їхні діти виявляться ключовими фігурами в боротьбі за владу. Їхні відносини з ворогами і союзниками будуть випробовуватися на міцність, а долі героїв серіалу переплітуться з історичними подіями та міфологією.

"Вікінги" - це більше, ніж просто серіал про завойовників зі Скандинавії. Він допомагає зрозуміти культуру, релігію та повсякденне життя людей того часу. Занурившись у світ вікінгів, глядачі відкриють для себе багатства людських емоцій.