UAKinogo.com

Шлях до партнерства (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Шлях до партнерства (2022)

Шлях до партнерства (2022)

Дивитися онлайн Шлях до партнерства серіал

Дивитися онлайн «Шлях до партнерства» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (6 091 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Шлях до партнерства (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Шлях до партнерства» (2022) - це юридична драма, яка розповідає про молоду адвокатку, яка намагається стати партнером у престижній юридичній фірмі Нью-Йорка. Фільм є екранізацією однойменного роману Гелен Ван.

Головна героїня фільму - Інгрід Юн (Арден Чо), яка є дочкою корейських іммігрантів і має високий професійний потенціал. Вона працює у фірмі Кларк і Стюарт, яка спеціалізується на корпоративному праві. Вона мріє про те, щоб стати партнером і заробляти мільйони доларів. Але для цього їй доведеться змагатися з конкурентами, боротися з дискримінацією та балансувати між роботою і особистим життям.

Фільм знятий у форматі серіалу для стримингового сервісу Netflix. Режисерами фільму стали Кевін Берланди, Адам Брукс, Ліллі Марийе та інші. У фільмі також знялися Александра Туршен, Бредлі Гибсон, Домінік Шервуд та інші. Фільм є захоплюючим і реалістичним зображенням сучасного світу юридичної професії та життя азіатсько-американської жінки.