UAKinogo.com

Аватар 2: Шлях води (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Аватар 2: Шлях води (2022)

Аватар 2: Шлях води (2022)

Дивитися онлайн Аватар 2: Шлях води фільм

Дивитися онлайн «Аватар 2: Шлях води» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.0 (142 291 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Аватар 2: Шлях води (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Джейк Саллі - колишній землянин, який перейшов у тіло на’ві - рідного народу планети Пандора. Він став провідником цього світу і одружився на Нейтірі - дочці вождя племені. Разом з нею і їхніми дітьми вони живуть у гармонії з природою і іншими племенами на’ві. Але їхнє спокійне життя загрожується поверненням людей, які не втратили надію на експлуатацію ресурсів Пандори.

Джейк Саллі і його сім’я доводяться залучитися до нового конфлікту, який може призвести до винищення їхнього світу. Вони об’єднуються з племенем Рифових на’ві, які живуть під водою і мають свої таємниці і традиції. Вони також допомагають Джейку зустрітися з його батьком, який також перетворився на на’ві. Разом вони повинні протистояти людським захоплювачам, яким очолює Рендал Паркс - безжальний командир корпорації RDA.

Фільм “Аватар 2: Шлях води” - це продовження легендарної картини Джеймса Кемерона, яка стала одним з найуспішніших фантастичних фільмів усіх часів. Фільм продовжує розповідати про дивовижний світ Пандори і його мешканцях, а також про долю головного героя і його сім’ї. Фанати франшизи зможуть насолодитися новими захоплюючими пригодами, неймовірними спецефектами і захоплюючою сюжетною лінією.