UAKinogo.com

Парад сердець (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Парад сердець (2022)

Парад сердець (2022)

Дивитися онлайн Парад сердець фільм

Дивитися онлайн «Парад сердець» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.0 (657 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Парад сердець (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є романтичною комедією про зустріч двох різних людей, які знаходять спільну мову завдяки собаці. Магда - амбітна журналістка з Варшави, яка не любить тварин і не цінує сімейних цінностей. Кшиштоф - вдовець з Кракова, який виховує сина Кароля і доглядає за своїм чарівним джамшутом.

Магда приїжджає до Кракова на робоче завдання, де їй потрібно написати статтю про парад собак. Вона знайомиться з Кшиштофом і його сином, які пропонують їй допомогу в її розслідуванні. Магда неохоче погоджується, але поступово вона починає відкривати для себе новий світ - світ тепла, гумору і кохання.

Фільм режисера Марти Плуцинської є легкою і веселою історією про те, як собака може змінити життя людини. У фільмі грають Анна Прохняк, Михал Чернецький, Іво Райський та інші популярні польські актори. Фільм є ексклюзивною прем’єрою на платформі Netflix.