UAKinogo.com

Любов у квадраті (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Любов у квадраті (2021)

Любов у квадраті (2021)

Дивитися онлайн Любов у квадраті фільм

Дивитися онлайн «Любов у квадраті» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.1 (3 469 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Любов у квадраті (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Моніка та Енцо - молоді та амбітні журналісти, які працюють у конкуруючих виданнях. Вони обидва мріють про велику кар’єру та славу. Але коли вони отримують одне й те ж завдання - написати статтю про романтичні звички польської молоді - вони змушені зустрітися та змагатися між собою.

Моніка та Енцо вирішують провести експеримент: створити фальшивий профіль у додатку для побачень та спробувати залучити якомога більше партнерів. Але що станеться, коли вони самі почнуть відчувати іскру між собою? Чи зможуть вони визнати свої почуття або продовжать боротьбу за успіх?

Milosc do kwadratu / Любов у квадраті (2021) - це сучасна комедія про кохання у часи соціальних мереж. Фільм розповідає про те, як легко загубитися у світі ілюзій та очікувань, але також як знайти справжнє щастя у простих речах. Це фільм для тих, хто вірить у диво любові.