UAKinogo.com

Лють (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Лють (2021)

Лють (2021)

Дивитися онлайн Лють фільм

Дивитися онлайн «Лють» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (4 858 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Лють (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Лють" (2021) - це екшн-трилер, заснований на світі, створеному у франшизі "Шалений Макс". Фільм розповідає про драматичне життя й боротьбу однієї з найзапам'ятовіших персонажів серії – Фуріози, яку відтворила Шарліз Терон у фільмі "Шалений Макс: Дорога люті" (2015). У цьому фільмі ми познайомимося з молодшою версією Фуріози, яку грає Аня Тейлор-Джой.

Фуріоза - смілива й відважна воїнка, що бореться за виживання у світі, що пережив катастрофічні події та зневоднення. Змушена боротися з кровожерливими ворогами та зіткнутися зі своїм темним минулим, вона вирішує відстояти свої ідеали та знайти своє місце у цьому безжалісному світі. Її подорож демонструє неймовірний рівень сміливості та рішучості, який може надихнути глядачів на віру у себе та власні можливості.

Фільм "Лють" розкриває перед глядачами непросту, але водночас захопливу історію Фуріози, її боротьбу та зростання як воїнки і лідера. Це вражаюче кіно, що занурює глядачів у світ спеки, пилу, крові та сили духу, де єдине, що може врятувати - це віра у себе, друзів та справедливість. "Лють" – це фільм, який варто переглянути.