UAKinogo.com

Шкільні страшилки: Серіал (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Шкільні страшилки: Серіал (2022)

Шкільні страшилки: Серіал (2022)

Дивитися онлайн Шкільні страшилки: Серіал серіал

Дивитися онлайн «Шкільні страшилки: Серіал» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (523 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Шкільні страшилки: Серіал (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Шкільні страшилки: Серіал - це нова тайська антологія жахів, яка складається з восьми жахливих привидних історій, що відбуваються в школах. Кожна історія створена одним з шести тайських режисерів, які майстерно вміють налякати глядачів. Фільм заснований на восьми популярних коміксах.

У першій історії ми дізнаємося про школярку, яка стрибнула з даху через тиск вчителів і однокласників. Але її душа не знайшла спокою і повернулася помститися тим, хто її ображав. У другій історії ми потрапляємо в загадкову бібліотеку, де книги живуть своїм життям і можуть переносити читача в інший світ. Але не всі світи безпечні і привабливі.

У третій історії ми опиняємося в їдальні, де готують з людської плоті. Хто стоїть за цим жахливим злочином і чому вони це роблять? У четвертій історії ми зустрічаємо безголового привида на шкільному складі. Як він там опинився і що він хоче? У п’ятій історії ми заходимо в прокляту кімнату, де неможливо вийти. Як туди потрапити і як звідти врятуватися? У шостій історії ми стикаємося з мстивим приведенням в покинутому корпусі. Хто воно таке і чого воно прагне? У сьомій історії ми навчаємося в класі, де всі учні - мертві. Як це можливо і чому це так? У восьмій і останній історії ми доводимося з привидами своїх однокласников, яким не сподобалася наша розповсюджена слава.