UAKinogo.com

Базіка (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Базіка (2022)

Базіка (2022)

Дивитися онлайн Базіка серіал

Дивитися онлайн «Базіка» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (3 759 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Базіка (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Базіка - це південнокорейський серіал жанру кримінальної драми режисерів О Чун Хвана та інших, заснований на сценарії Кім Ха Рама. У головних ролях Лі Чон Сок, Ім Юн А, Кім Джу Хун та інші.

Серіал розповідає про те, як Пак Чан Хо, не дуже успішний адвокат з виграшною статистикою у 10%, опиняється втягнутим у справу про вбивство і стає підозрюваним у тому, що він - геніальний шахрай на прізвисько Базіка. Тепер він мусить проникнути у світ надбагатих і небезпечних людей, щоб знайти справжнього злочинця і виправдати своє ім’я.

Серіал є першим проектом для телеканалу MBC і був знятий за участю справжнього адвоката-консультанта, який допомагав створити атмосферу напруженості і реалізму. Серіал також є першим проектом для актора Лі Чон Сока після повернення з армії і для акторки Ім Юн А після тривалої перерви. Серіал отримав хороші відгуки від критиків і глядачів, які високо оцінили акторську гру головних героїв, захоплюючий сюжет і несподівану розв’язку.