UAKinogo.com

Завтра (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Завтра (2022)

Завтра (2022)

Дивитися онлайн Завтра серіал

Дивитися онлайн «Завтра» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (10 366 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Завтра (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Завтра - це захоплюючий фентезі-трилер, який розповідає про Чой Джун-вуна, молодого чоловіка, який шукає роботу, але не може знайти її. Одного разу він врятував життя невідомому, який хотів покінчити з собою, і зустрівся з таємничими смертниками Ку Рьон та Ім Рьон-гу, які належать до команди кризового управління. Їх мета - запобігати самогубствам людей. Після того, як Джун-вун опинився в комі і став наполовину людиною і наполовину духом, він отримав пропозицію працювати в компанії смертників як найновіший член команди кризового управління.

У кожному епізоді Джун-вун і його колеги стикаються з новим випадком, пов’язаним з людьми, які опинилися на межі життя і смерті. Вони допомагають їм знайти сенс існування, подолати труднощі та розробити план дій. При цьому вони також розкривають свої особисті історії, секрети та почуття. Джун-вун навчається бути смертником, а також дружити, кохати та прощати.

Завтра - це серіал, який зачаровує своєю оригінальною сюжетною лінією, гумором, екшеном та драмою. Серіал заснований на популярному вебтуне “Завтра” (내일) авторства Лами (라마). У головних ролях знялися Кім Хе-сон (Kim Hee-seon), Ким Ро-вун (Kim Ro Woon), Лі Су-хьок (Lee Soo-hyuk) та Юн Джи-он (Yun Ji On). Серіал є одним з найбажаніших проектів Netflix 2022 року.