UAKinogo.com

Глюк (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Глюк (2022)

Глюк (2022)

Дивитися онлайн Глюк серіал

Дивитися онлайн «Глюк» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (854 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Глюк (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Глюк" - це захоплююча історія, що розгортається в сучасному Сеулі. Головний герой - програміст, який намагається розгадати загадку свого минулого. Він виявляє, що його життя можливо переплутано з життям іншої людини через помилку в системі. Це відкриття веде його до таємниці, яка може змінити все, що він знає про свій світ.

Протягом фільму герой вступає в гонитву за правдою, намагаючись розібратися в цьому складному вузлі збігів обставин, технологічних помилок і секретів. Він виявляє, що реальність може бути більш заплутаною, ніж він коли-небудь уявляв, і що правда може бути далеко за межами його сприйняття.

"Глюк" - це ексцентричний трилер, що викликає до роздумів над питаннями ідентичності, реальності і технології. Герою доводиться взяти участь в боротьбі, що міняє його життя, викриваючи правду, яка може виявитися більш незвичайною, ніж будь-який глюк.