UAKinogo.com

Наркосвяті (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Наркосвяті (2022)

Наркосвяті (2022)

Дивитися онлайн Наркосвяті серіал

Дивитися онлайн «Наркосвяті» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (4 180 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Наркосвяті (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Наркосвяті» (2022) - це кримінальний трилер, який заснований на реальній історії корейського наркобарона, який контролював торгівлю кокаїном в Південній Америці. Фільм розповідає про небезпечну місію таємного агента, який намагається затримати цього злочинця.

Головний герой фільму - Кан Ін Гу, який є звичайним підприємцем, який вирішив спробувати свою долю в Суринамі, де він хотів експортувати рибу-скейт в Корею. Але його плани зруйнувалися, коли виявилося, що в рибах був схований кокаїн. Кан Ін Гу потрапив у полон до місцевого наркобоса Чен Жена, який вимагав від нього велику суму за свободу. Але тоді до нього звернувся агент Національної розвідки Кореї Чой Чан Хо, який запропонував йому допомогти у затриманні корейського наркобарона Чон Йо Хвана, який маскувався під пастора і мав величезний вплив у Суринамі. Кан Ін Гу погодився на співпрацю і почав свою небезпечну подорож у світ наркосвят.

Фільм знятий режисером Юном Джон Біном, який вже зняв такі фільми, як «Назва гри» і «Кров і кості». У головних ролях знялися такі знаменитості, як Ха Джон Ву, Хван Джон Мин, Пак Хе Су та інші.