UAKinogo.com

Пташка (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Пташка (2019)

Пташка (2019)

Дивитися онлайн Пташка фільм

Дивитися онлайн «Пташка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.1 (1 246 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Пташка (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Трилер про Тейлор, яка любить фотографувати диких птахів. Вона вирушає в ліс на фотоохоту, але її машина ламається по дорозі. Вона шукає допомоги і натрапляє на занедбаний будинок, де живе Риад, одинокий чоловік з параноїдальними уявленнями. Він вважає, що Тейлор - агент уряду, яка прийшла його знищити.

Риад бере Тейлор в заручники і починає допитувати її про її мету. Він також розповідає їй про свою теорію заговору, за якою світ контролюють таємні сили, які хочуть створити новий світовий порядок. Тейлор намагається переконати Риада, що вона просто фотограф і не має до нього ніякого відношення. Але Риад не вірить їй і стає все більш агресивним і небезпечним.

Фільм “Пташка” - це фільм про те, як страх і психологічний тиск можуть зруйнувати розум людини. У головних ролях - Елисия Ротару, Тамо Пеникетт, Аарон Дуглас та інші. Фільм був знятий за сценарієм Джессі Тхинд та Джо Дзанетті. Фільм вийшов у 2019 році і належить до жанру трилера.