UAKinogo.com

Пташка на дроті (1990) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Пташка на дроті (1990)

Пташка на дроті (1990)

Дивитися онлайн Пташка на дроті фільм

Дивитися онлайн «Пташка на дроті» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (45 219 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Пташка на дроті (1990)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є комедійним бойовиком про Ріка Джарміна, який живе під прикриттям через своє свідчення проти корумпованого агента ДЕА Юджина Соренсона. Рік змінює свої імена і професії, щоб уникнути помсти Соренсона, який вийшов з в’язниці і полює на нього. Одного разу Рік випадково зустрічає свою колишню наречену Мар’янн Грейвз, яка тепер є успішним адвокатом.

Мар’янн впізнає Ріка і хоче відновити їхні стосунки, але Рік відмовляється, боючись за її життя. Але коли Соренсон і його помічник Діггс нападають на Ріка і вбивають його друга, Мар’янн стає свідком і допомагає Ріку втекти. Вони починають переслідування по всій країні, звертаючись за допомогою до різних людей з минулого Ріка: перукаря, ветеринара, племінника. По дорозі вони потрапляють у ряд небезпечних і смішних ситуацій: перестрілки, погоні, пожежа.

Разом з тим, Соренсон і Діггс отримують інформацію про місцезнаходження Ріка від його нового куратора з ФБР - Джо Вейберна, який шантажується Соренсоном. Вони не раз наздоганяють Ріка і Мар’янн, але не можуть їх зловити. Нарешті, Рік і Мар’янн доходять до дому старого куратора Ріка - Френка Бонанно, який має докази проти Соренсона. Але там вже чекають Соренсон і Діггс. Виникає остання сутичка між ними на території зоопарку. Разом з тваринами Рік і Мар’янн перемагають своїх переслідувачив і знову стають парою.