UAKinogo.com

Пташка у клітці (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Пташка у клітці (2020)

Пташка у клітці (2020)

Дивитися онлайн Пташка у клітці фільм

Дивитися онлайн «Пташка у клітці» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.8 (10 543 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Пташка у клітці (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це трилер з присмаком мелодрами про коронавірус, який постійно мутує і заражає людство. Події розгортаються у 2024 році, коли пандемія COVID-23 триває вже чотири роки і перетворює світ на дистопію. Люди живуть в ізоляції, а усіх, хто захворів, поміщують у спеціальні концентраційні зони, де їм немає порятунку.

У центрі історії - молода пара, яка змушена жити окремо через відсутність імунітету у дівчини Сари. Її коханий Ніко - один з небагатьох кур’єрів, яким дозволено виходити на вулицю. Він має імунітет до хвороби і носить спеціальний браслет, який показує його статус. Коли Сара дізнається, що інфікована, Ніко ризикує все, аби врятувати її від смертельної долі.

На їхньому шляху стоять не тільки владні сили і батьки Сари, які не хочуть їх нової зустрічі, але й безжальний торговець чорним ринком Вердер, який хоче скористатися ситуацією для свого збагачення. Чи зможуть Ніко і Сара пережити цей кошмар і знайти свою пташку у клітці?