UAKinogo.com

Тихе місце 2 (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Тихе місце 2 (2020)

Тихе місце 2 (2020)

Дивитися онлайн Тихе місце 2 фільм

Дивитися онлайн «Тихе місце 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (228 207 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Тихе місце 2 (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Тихе місце 2" (2020) є продовженням захопливої і страшної історії про світ, спустошений загадковими страхітливими істотами, які полюють на звук. Це фільм про родину, яка вижила в жорстоких умовах світу, де головне правило – це мовчання. Вони продовжують свою боротьбу за життя, долаючи небезпеки та відкриваючи нові правди про світ, в якому вони живуть. Вона, мать, яка нещодавно втратила свого чоловіка, відважно очолює родину та шукає способи врятувати своїх дітей від загрози.

У пошуках безпечного притулку вони зустрічають його, таємничого чоловіка, який має власні причини для схованку від істот, що полюють на звук. Їх спільні зусилля та довіра один одному стають ключем до виживання та відкриттю нових можливостей в боротьбі з цими страшними монстрами. Воно, радіо-передача, яке вони випадково знаходять, може стати їхнім порятунком, або навпаки, втягнути їх у нові небезпеки.

Фільм "Тихе місце 2" розширює світ оригінального фільму, занурюючи глядачів у атмосферу страху та напруженості, де кожен звук може стати останнім. Він відображає людські стосунки та почуття.