UAKinogo.com

Тихе місце (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Тихе місце (2018)

Тихе місце (2018)

Дивитися онлайн Тихе місце фільм

Дивитися онлайн «Тихе місце» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (528 180 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Тихе місце (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Тихе місце (A Quiet Place) - це американський фільм жахів 2018 року, режисером і співавтором сценарію якого є Джон Красинскі. Фільм розповідає про сім’ю, яка намагається вижити в світі, охопленому апокаліпсисом. Землю населяють кровожерні монстри, які полюють за звуком. Люди змушені жити в повній тишині, щоб не привертати уваги страхітливих істот.

У фільмі Емілі Блант і Джон Красинскі грають подружжя Лі і Евелін Аббот, які разом з трьома дітьми - Реган, Маркусом і Бо - живуть на фермі. Вони використовують мову жестів для спілкування та розставляють пастки та сигнали для захисту. Одного дня їхнє спокійне життя порушується, коли Бо випадково вмикає гучну іграшку. Монстр нападає на хлопчика і забирає його. Спустя рік Евелін вагітна, а Лі продовжує шукати способи знищити монстрів.

Фільм є напруженим та емоційним трилером, який демонструє силу любові та солідарності у найскладніших обставинах. Фільм також має елементи наукової фантастики та драми. У фільмі також знялися Миллісент Симмондс, Ноа Джуп та Кейд Вудворд.