UAKinogo.com

Агент Лев (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Агент Лев (2020)

Агент Лев (2020)

Дивитися онлайн Агент Лев фільм

Дивитися онлайн «Агент Лев» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (1 231 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Агент Лев (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Комедійний екшн "Агент Лев" режисера Людовіка Кольберта розповідає про пригоди незвичайного дуету - кілера на ім'я Лев (Дені Бун) і доктора Раджі, лікаря-психіатра, в якого він викрадає. Лев - опівнічний герой, який намагається розібратися зі своїм минулим і зрозуміти, хто він насправді. Його єдина підказка - таємниче число 1188, що було витатуване на його руці.

Однак, доктор Раджі зі своїм власним багажем таємниць, стає не просто жертвою викрадення, а й невід'ємною частиною пригод Лева. Разом вони намагаються розібратися в змішаних справах, в які втягнуті корупція, злочин, та міжнародний шпигунство. По дорозі вони зустрічаються з різними персонажами, кожен з яких додає свою частинку гумору, драми та адреналіну в цьому незвичайному дорожньому фільмі.

Фільм "Агент Лев" відзначається динамічним сюжетом, відмінною грою акторів та непередбачуваними поворотами подій. Головні герої фільму, які спочатку здаються абсолютно різними, з часом виявляють спільні риси та вчаться довіряти один одному. Це історія про пошук своєї сутності, про перевірку власних моральних принципів.