UAKinogo.com

Агент 117: З Африки з любов’ю (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Агент 117: З Африки з любов’ю (2021)

Агент 117: З Африки з любов’ю (2021)

Дивитися онлайн Агент 117: З Африки з любов’ю фільм

Дивитися онлайн «Агент 117: З Африки з любов’ю» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (4 540 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Агент 117: З Африки з любов’ю (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Агент 117: З Африки з любов’ю" - це захоплююча комедія-шпигунський трилер, який є продовженням популярної французької серії про агента ОСС 117. Головний герой, відважний та харизматичний Гюбер Боніссер де ла Бат, виконує найскладніші завдання для своєї країни та її союзників. У цьому новому пригодницькому епізоді агент 117 відправляється до африканської держави Кімба, щоб вирішити проблему з міжнародними відносинами та забезпечити стабільність регіону.

У цій небезпечній місії Гюбер зіткнеться з рядом загадкових персонажів та зрадницьких інтриг, які можуть перевернути рівновагу сил на континенті. Він має використовувати свій інтелект, майстерність у боротьбі та свій особливий стиль, щоб розгадати загадки та врятувати світ від хаосу. З кожним кроком агент 117 відкриває таємниці, які можуть змінити його долю та рівновагу сил у світі назавжди.

"Агент 117: З Африки з любов’ю" - це фільм, який поєднує елементи шпигунського трилера, комедії та пригодницької драми, забезпечуючи глядачам незабутній кінематографічний досвід. Фільм пропонує дивовижний сюжет, сміливі екшн-сцени та саркастичний гумор.