UAKinogo.com

Вони були солдатами 2 (2012) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вони були солдатами 2 (2012)

Вони були солдатами 2 (2012)

Дивитися онлайн Вони були солдатами 2 фільм

Дивитися онлайн «Вони були солдатами 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (4 132 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вони були солдатами 2 (2012)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Вони були солдатами 2" (2012), відомий також як "Saints and Soldiers: Airborne Creed", є продовженням успішної військової драми "Вони були солдатами" (2003). Це хвилююча і реалістична історія про групу десантників-парашутистів, які висаджуються в тил ворога в рамках Операції "Драгун" у серпні 1944 року. Військовослужбовці мають виконати надзвичайно небезпечне завдання, яке відіграє вирішальну роль в розвитку подій на південному фронті Європи.

Основний герой, молодий американський солдат, потрапляє в непрості обставини, коли його група зіштовхується з французькими партизанами, які борються проти німецьких загарбників. Він змушений вирішити, чи слід йому відмовитися від своїх військових обов'язків та приєднатися до місцевих жителів у боротьбі за свободу, або ж виконати поставлене завдання, незважаючи на тяжкі умови. У процесі змішування різних мотивів, цінностей та світоглядів герої зіштовхуються з внутрішніми демонами, переживаючи моральні дилеми та відкриваючи для себе справжній сенс солдатського братерства.

Фільм "Вони були солдатами 2" чудово показує не тільки жорстокість війни, але і людськість, взаємодопомогу та самопожертву солдатів на полі бою. Режисерський талант, глибокий сценарій.