UAKinogo.com

Вони були солдатами: Порожнеча (2014) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вони були солдатами: Порожнеча (2014)

Вони були солдатами: Порожнеча (2014)

Дивитися онлайн Вони були солдатами: Порожнеча фільм

Дивитися онлайн «Вони були солдатами: Порожнеча» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.3 (2 610 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вони були солдатами: Порожнеча (2014)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Якщо ви любите військові і історичні фільми, то цей фільм для вас. Saints and Soldiers: The Void / Вони були солдатами: Порожнеча (2014) - це фільм про те, що відбувалося під час Другої світової війни в Німеччині в 1945 році. Фільм розповідає про долю американських танкістів, які беруть участь в останньому наступі союзників на Берлін. Вони повинні знищити небезпечний німецький танк Тигр, який загрожує їхньому авангарду.

Головні герої - це сержант Джесс Кук, який є командиром танка Шерман; рядовий Деннелл Маллорі, який є снайпером і має проблеми з дисципліною; рядовий Джон Блейк, який є радистом і має релігійні переконання; і рядовий Гейл Картер, який є новачком і має темний колір шкіри. По дорозі вони зустрічають британського лейтенанта Джералда Беркхема, який має інформацію про розташування Тигра. Вони також знаходять невелику групу німецьких дезертирів, яким потребується допомога.

Saints and Soldiers: The Void / Вони були солдатами: Порожнеча (2014) - це фільм про те, як люди борються за перемогу і мир. Фільм показує, як танкісти проявляють мужність і товариськість, як вони долають труднощі і небезпеки, як вони допомагають один одному і невинним. Фільм має багато сцен бойових дій і драматизму, а також чудовий акторський склад, до якого входять Адам Грегорсен, Меттью Миддлтон, Барт Джонсон та Рендольф Адамс.