UAKinogo.com

Вони були солдатами / Святі і солдати (2003) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вони були солдатами / Святі і солдати (2003)

Вони були солдатами / Святі і солдати (2003)

Дивитися онлайн Вони були солдатами / Святі і солдати фільм

Дивитися онлайн «Вони були солдатами / Святі і солдати» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (20 979 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вони були солдатами / Святі і солдати (2003)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Якщо ви любите військові і історичні фільми, то цей фільм для вас. Saints and Soldiers / Вони були солдатами / Святі і солдати (2003) - це фільм про те, що відбувалося під час Другої світової війни в Бельгії в 1944 році. Фільм розповідає про долю чотирьох американських солдатів, які вижили після розстрілу німецькими військами понад 100 в’язнів войни. Вони повинні добратися до своїх позицій і передати важливу інформацію про рух німецьких танків.

Головні герої - це капрал Натан Грейтон, який є лідером групи; рядовий Гордон Вайнгартен, який є механіком і гумористом; рядовий Рудольф Гансен, який є мормоном і медиком; і рядовий Деннелл Маллорі, який є снайпером і має проблеми з дисципліною. По дорозі вони зустрічають британського лейтенанта Стевена Гудвуда, який має радіостанцію і може зв’язатися з американським командуванням. Вони також знаходять невелику групу бельгійських цивільних, яким потребується допомога.

Saints and Soldiers / Вони були солдатами / Святі і солдати (2003) - це фільм про те, як люди борються за свободу і мир. Фільм показує, як солдати проявляють мужність і товариськість, як вони долають труднощі і небезпеки, як вони допомагають один одному і невинним. Фільм має багато сцен бойових дій і драматизму, а також чудовий акторський склад, до якого входять Корбен Оллред, Александер Полинський, Ларрі Багбай та Кирк Бовелл.