UAKinogo.com

Мері Шеллі та монстр Франкенштейна (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мері Шеллі та монстр Франкенштейна (2017)

Мері Шеллі та монстр Франкенштейна (2017)

Дивитися онлайн Мері Шеллі та монстр Франкенштейна фільм

Дивитися онлайн «Мері Шеллі та монстр Франкенштейна» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (16 158 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мері Шеллі та монстр Франкенштейна (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Мері Шеллі та монстр Франкенштейна - це біографічна драма режисерки Хайфи Аль-Мансур, яка розповідає про життя і творчість знаменитої письменниці Мері Шеллі. Головну роль у фільмі виконала Ель Фаннінг, а також у фільмі знялися Дуглас Бут, Бел Паулі, Том Старрідж і інші.

Фільм показує, як Мері Шеллі зустрічається і закохується у поета Персі Байша Шеллі, який є одруженим і має дитину. Вони тікають разом в Європу, де знайомляться з іншими видатними письменниками того часу - Лордом Байроном і Джоном Полідорі. Вони проводять час у Байроновому замку на озері Женевському, де вирішують провести конкурс на найстрашнішу історію.

Фільм також показує, як Мері Шеллі натхненнюється своїми власними переживаннями - смертю матері, втратою дитини, невірністю чоловіка - і створює свою найвідомішу роботу - роман “Франкенштейн, або Сучасний Прометей”. Фільм розкриває талант і силу Мері Шеллі як письменниці.