UAKinogo.com

Черчиль (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Черчиль (2017)

Черчиль (2017)

Дивитися онлайн Черчиль фільм

Дивитися онлайн «Черчиль» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (15 289 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Черчиль (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Черчиль (2017) про Вінстона Черчилля, який є прем’єр-міністром Великої Британії у червні 1944 року - за кілька днів до висадки союзників у Нормандії. Він має серйозні сумніви щодо операції «Оверлорд», яку вважає надто ризикованою і потенційно катастрофічною. Він також відчуває себе відстороненим від воєнної стратегії і психологічно виснаженим після років боротьби з нацизмом. Він намагається переконати своїх союзників - генерала Айзенхауера та маршала Монтгомері - скасувати або змінити план, але зустрічається з їхньою опозицією.

У цьому фільмі глядачі побачать історичну та драматичну історію про те, як один з найвидатніших лідерів свого часу стикається з найскладнішим вибором у своїй кар’єрі. Кожен персонаж має свою роль у великому воєнному конфлікті між демократією та тоталітаризмом. Ніхто не є повністю бездоганним або повністю помилковим.

Фільм знятий Джонатаном Теплитцьким за сценарієм Алекса фон Тунцельманна. У головних ролях знялися Браян Кокс, Міранда Ричардсон, Джон Слаттери та інші. Фільм мав свою прем’єру 25 квітня 2017 року на кінофестивале у Барселоні і отримав позитивні відгуки від критиків.