UAKinogo.com

Обдарована (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Обдарована (2017)

Обдарована (2017)

Дивитися онлайн Обдарована фільм

Дивитися онлайн «Обдарована» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.6 (113 336 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Обдарована (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Френк Адлер - самотній чоловік, який опікується своєю семирічною племінницею Мері. Дівчинка має надзвичайні математичні здібності, які виявляє її вчителька Бонні. Вона радить Френку звернути увагу на розвиток таланту Мері і дати їй можливість навчатися в спеціальному закладі.

Але Френк не хоче позбавляти Мері звичайного дитинства і друзів. Він любить її як свою доньку і хоче дати їй щасливе життя. У цьому йому допомагає його подруга Роберта - сусідка і орендарка квартири. Разом вони живуть у маленькому містечку на узбережжі Флориди.

Але все змінюється, коли на порозі з’являється бабуся Мері - Евелін. Вона - колишня математик і професор Оксфорду, яка хоче взяти Мері до себе і зробити з неї геніального вченого. Евелін вважає, що Мері марно тратить свої можливості у звичайній школі і потребує особливого навчання і догляду. Френк не погоджується з нею і починається судовий процес за опіку над Мері. Хто переможе у цьому спорі і хто буде кращим батьком для Мері?