UAKinogo.com

Я, Тоня (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Я, Тоня (2017)

Я, Тоня (2017)

Дивитися онлайн Я, Тоня фільм

Дивитися онлайн «Я, Тоня» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (216 993 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Я, Тоня (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Я, Тоня” - це біографічна чорна комедія про життя та кар’єру американської фігуристки Тоні Гардінг, яка стала знаменитою не тільки завдяки своєму таланту, але й через скандальний напад на свою суперницю Ненсі Керріган. Фільм базується на суперечливих інтерв’ю з Тоні та її колишнім чоловіком Джеффом Гіллулі, які розповідають свої версії подій.

Тоня народилася у бідній родині та з дитинства займалася катанням на ковзанах під керівництвом своєї жорстокої матері Лавони. Вона швидко стала однією з найкращих фігуристок у США, але її не приймали в спортивному середовищі через її низьке походження, домашню форму та незвичайний вибір музики. Вона також переживала насильницькі стосунки з Джеффом, який був її першим чоловіком. Тоня стала першою американкою, яка виконала тройне аксель у змаганнях.

У 1994 році перед Олімпійськими іграми в Норвегії Тоня опинилася у центрі скандалу, коли її суперницю Ненсі Керріган побили по нозі два найманці. Згодом виявилося, що за цим нападом стояв Джефф та його друг Шон Екхардт. Тоня заперечувала свою причетність до цього злочину, але її все одно дискваліфікували з фігурного катання на все життя. Фільм показує, як Тоня боролася за свою мрію та як вона стала жертвою свого оточення.