UAKinogo.com

Кафе бажань (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кафе бажань (2019)

Кафе бажань (2019)

Дивитися онлайн Кафе бажань фільм

Дивитися онлайн «Кафе бажань» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (16 626 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кафе бажань (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Кафе бажань" (2019) розповідає історію Віктора, який знаходиться на порозі кризи середнього віку та роздумує про своє минуле і свої вибори. Випадково він знайомиться з Антоном, власником компанії, яка пропонує своїм клієнтам унікальну послугу - повернутися в будь-яку епоху чи історичну подію, яка їх цікавить. Віктор вирішує скористатися цією можливістю, аби повернутися в свою молодість і пережити найщасливіший час свого життя - епоху "ла бель епох".

Повернувшись у минуле, Віктор відкриває для себе нову сторінку свого життя та розуміє, що його справжнє щастя не пов'язане з часом, але з людьми, які оточують його. Він зустрічається з Марго, актрисою, яка виконує роль його коханої, і їхні взаємини виявляються більш справжніми та глибокими, ніж його спогади про минуле. Тим часом, його дружина Маріанн бореться з відчуттям самотності та співчуття до чоловіка, який пробує знайти себе в минулому.

"Кафе бажань" - це фільм про кохання, примирення з минулим і пошук справжнього щастя у своєму житті. Він захоплює своєю щирістю, гумором та теплом, демонструючи силу людських відносин та їхню здатність змінювати нас на краще.