UAKinogo.com

Людина-павук 3 (2007) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Людина-павук 3 (2007)

Людина-павук 3 (2007)

Дивитися онлайн Людина-павук 3 фільм

Дивитися онлайн «Людина-павук 3» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (591 141 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Людина-павук 3 (2007)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Людина-павук 3 - це захоплююча пригода супергероя, який стикається з новими викликами та ворогами. Пітер Паркер нарешті знайшов рівновагу між своїм особистим життям та обов’язками Людини-павука. Він щасливий разом зі своєю коханою Мері Джейн, яка стала успішною актрисою. Але все змінюється, коли в небі з’являється чорна речовина, яка прилипає до його костюма та посилює його силу та агресивність.

Тепер Пітер повинен боротися не тільки зі своїми старими супротивниками, такими як Новий Гоблін та Піщаний Чоловік, але й з самим собою. Чорний костюм робить його більш самовпевненим та амбітним, але також більш жорстоким та безсердечним. Він починає втрачати друзів, родичів та кохану. Коли він дізнається, що Піщаний Чоловік - це вбивця його дядька Бена, в ньому прокидається бажання помсти.

Але Пітер не єдиний, хто хоче помститися. Едді Брок - це фотограф, який намагається конкурувати з Паркером за роботу в газеті. Коли Паркер розкриває його обман та позбавляє його репутації, Брок клянеться знищити його. Випадково він потрапляє під вплив чорної речовини, яка перетворює його на Венома - смертоносного монстра з усіма силами Людини-павука. Тепер Паркеру доведеться зробити важкий вибір між своїм темним боком та своїм справжнім собою.