UAKinogo.com

Людина-павук (2002) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Людина-павук (2002)

Людина-павук (2002)

Дивитися онлайн Людина-павук фільм

Дивитися онлайн «Людина-павук» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (816 623 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Людина-павук (2002)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Людина-павук» розповідає про Пітера Паркера, звичайного студента, який живе зі своїм дядьком і тіткою. Він закоханий у свою однокласницю Мері Джейн Вотсон, але не має відваги сказати їй про свої почуття. Усе змінюється, коли Пітер випадково потрапляє під укус генетично модифікованого павука і набуває надзвичайних здібностей: сили, швидкості, ловкості і можливості видавати павутину з зап’ястя.

Пітер вирішує використовувати свої нові таланти для того, щоб заробити гроші на подарунок для Мері Джейн. Він бере участь у боротьбі на рингу проти професійного борця і перемагає його. Але коли він відмовляється зупинити злодія, який вкрав касу, це призводить до трагедії: злодій вбиває дядька Бена Паркера. Пітер починає розуміти, що з великою силою приходить велика відповідальність, і стає супергероєм Людиною-павуком.

Але на шляху Людини-павука постає новий ворог: Зелений Гоблін, який є альтер-его Нормана Осборна, батька кращого друга Петра Гаррі Осборна. Зелений Гоблін хоче захопити контроль над Нью-Йорком і знищити Людину-павука. Він також доводиться до того, що Мері Джейн - це кохання Петра і викрадає її. Петру доведеться зробити найскладніший вибір у своєму житті: рятувати Мері Джейн або невинних людей на мосту. Чим закінчиться ця смертельна сутичка? Дивіться фантастичний бойовик «Людина-павук», який перенесе вас у світ захоплюючих пригод і неймовірної магії.