UAKinogo.com

Людина-павук 2 (2004) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Людина-павук 2 (2004)

Людина-павук 2 (2004)

Дивитися онлайн Людина-павук 2 фільм

Дивитися онлайн «Людина-павук 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (653 119 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Людина-павук 2 (2004)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Людина-павук 2 - це продовження пригод Пітера Паркера, який веде подвійне життя: студента і супергероя. Пітер змушений боротися не тільки зі злочинцями, але і зі своїми проблемами: він не може збалансувати свою роботу, навчання і любов до Мері Джейн. Він також постійно винен перед своїм другом Гаррі Озборном, сином загиблого Зеленого Гобліна.

Пітер стикається з новим ворогом - доктором Отто Октавіусом, який став жертвою нещасного експерименту з ядерною фузією. Октавіус отримав чотири металевих рук, які контролюють його розум і перетворили його на Осьминога. Осьминог прагне завершити свою роботу над реактором, навіть якщо це загрожує життю мільйонів людей.

Людина-павук 2 - це фильм про те, як Пітер долає свої сумніви і страхи, щоб захистити Нью-Йорк і своїх близьких. Про те, як він вчиться приймати своє покликання і нести велику відповідальність. Про те, як він знаходить у собі силу бути героєм і Людиною-павуком.