UAKinogo.com

Синці (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Синці (2021)

Синці (2021)

Дивитися онлайн Синці фільм

Дивитися онлайн «Синці» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (14 874 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Синці (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Синці - це історія про відродження жінки, яка бореться зі своїми демонами та відчайдушно намагається повернутися на вершину своєї спортивної кар'єри. Фільм розповідає про життя колишньої чемпіонки змішаних єдиноборств Джекі "Джастіс" Кейсі, в якому вона змушена повернутися до своїх коренів і знову вступити в бій, аби забезпечити своє майбутнє та врятувати своїх близьких.

У головній ролі зіграла Холлі Беррі, яка також здійснила свій режисерський дебют у цьому фільмі. Вона передає відчуття сили, сміливості та вразливості свого персонажа, демонструючи глибокі емоції та непереборну волю до перемоги. У фільмі також зіграли такі актори як Шірлі Ральф, Адріан Ленокс та Валентина Шевченко, що додає реалістичності і потужності картині.

Фільм "Синці" є проникливим поглядом на життя професійного спортсмена та його змагання з особистими випробуваннями. Це трагічна та водночас надихаюча історія про боротьбу, відданість та примирення з власним минулим. Фільм рекомендується для перегляду всім, хто цікавиться спортом, любить драматичні історії та зворушливі кіноповістки про життєві перемоги та поразки.