UAKinogo.com

Космічний джем: Нові легенди (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Космічний джем: Нові легенди (2021)

Космічний джем: Нові легенди (2021)

Дивитися онлайн Космічний джем: Нові легенди фільм

Дивитися онлайн «Космічний джем: Нові легенди» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.5 (72 213 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Космічний джем: Нові легенди (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Космічний джем: Нові легенди (2021) - це продовження культового фільму "Космічний джем" (1996) з новим героєм, культовим баскетболістом Леброном Джеймсом. У "Космічний джем: Нові легенди" (2021) Леброн разом зі своїм молодшим сином Домом потрапляють у віртуальний світ, створений штучним інтелектом Аль-Г. Ритмом. Щоб повернутися додому, Леброн повинен зібрати команду з улюблених героїв мультсеріалу "Looney Tunes" і перемогти в баскетбольному матчі проти суперкоманди, створеної штучним інтелектом.

Поєднуючи реальний світ з мультфільмами, фільм відкриває нові можливості для баскетбольної гри, наповнені пригодами і веселим гумором. Знамениті герої "Looney Tunes", такі як Багз Банні, Даффі Дак, Лола Банні і багато інших, стають незамінними супутниками Леброна у боротьбі за свободу та справедливість. У своїй подорожі вони відкривають важливість співпраці, дружби та самовираження.

"Космічний джем: Нові легенди" - це сімейна комедія, яка захоплює глядачів будь-якого віку, і розповідає про значення співпраці, сили дружби та віри у власні сили. Фільм дарує глядачам незабутні враження, яскраві емоції.