UAKinogo.com

Наречений на Різдво (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Наречений на Різдво (2021)

Наречений на Різдво (2021)

Дивитися онлайн Наречений на Різдво фільм

Дивитися онлайн «Наречений на Різдво» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.0 (75 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Наречений на Різдво (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Наречений на Різдво - це фільм, який розповідає про Зою, яка ненавидить Різдво і все, що з ним пов’язано. Її страх перед святковим сезоном посилюється, коли її колишній хлопець вирішує одружитися на Різдво. Але не всі шукають кохання, деякі просто хочуть веселитися. Подруги Зої планують дівич-вечір у різдвяному тематичному парку розваг. Але тоді Зоя раптово вирішує одружитися. Прямо зараз. З чоловіком, якого вона ще не зустрічала.

Фільм Наречений на Різдво знятий режисеркою Веронікою Родрігес за сценарієм Саши Перл-Рейвер. У головних ролях знялися Мішель Агуар, Таж Моурі, Ніколь Пауер, Зоша Рокемор і інші. Фильм є продукцією MTV Entertainment Studios і Blue Ice Pictures.

Фильм Наречений на Різдво вийшов у прокат 13 грудня 2021 року в США. Фильм отримав змiшанi вiдгуки вiд критикiв i глядачiв. Деякi хвалили фильм за легку i романтичну атмосферу, iншi критикували за банальнiсть i непереконливiсть сюжету i персонажiв.