UAKinogo.com

Хлопчик на ім’я Різдво (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Хлопчик на ім’я Різдво (2021)

Хлопчик на ім’я Різдво (2021)

Дивитися онлайн Хлопчик на ім’я Різдво фільм

Дивитися онлайн «Хлопчик на ім’я Різдво» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (22 345 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Хлопчик на ім’я Різдво (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це захоплююча пригодницька історія, заснована на бестселері Метта Хейґа, розповідає про маленького хлопчика на ім'я Ніколас, який живе в далекому селі у Фінляндії. Він втрачає свою матір, і його життя перевертається з ніг на голову. Одного разу його батько відправляється в небезпечну подорож на пошуки Ельфівської деревні, а Ніколас вирішує дізнатися правду про своє походження та допомогти своєму батькові.

На своєму шляху він зустрічає незвичайних і магічних друзів, які допомагають йому відкрити силу віри, добра та любові. Завдяки своєму відважному серцю, Ніколас стає відомим як Різдво, символ свята, що об'єднує людей навколо світу. Фільм вражає своїми яскравими кольорами, приголомшливими декораціями та захопливими пригодами, які відбуваються на екрані.

"Хлопчик на ім’я Різдво" - це чарівна різдвяна історія, яка підійде для всієї сім'ї та нагадує про справжній дух свята, добро і любов, які ми маємо носити в своїх серцях. Фільм змушує згадати дитячі мрії та віру в чудеса, а його персонажі стануть улюбленими для дітей та дорослих.