UAKinogo.com

Колір з інших світів / Барва з позамежжя світу (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Колір з інших світів / Барва з позамежжя світу (2019)

Колір з інших світів / Барва з позамежжя світу (2019)

Дивитися онлайн Колір з інших світів / Барва з позамежжя світу фільм

Дивитися онлайн «Колір з інших світів / Барва з позамежжя світу» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (49 772 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Колір з інших світів / Барва з позамежжя світу (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Захоплюючий фільм, який занурює глядача у світ наукової фантастики з містичним відтінком. Фільм заснований на однойменній новелі Говарда Філіпса Лавкрафта та розповідає про те, як життя сім'ї Гарднерів раптово змінюється після метеоритного дощу. Він приносить з собою невідому раніше силу, яка забарвлює все навколо у загадковий космічний колір, руйнуючи все, що стоїть на її шляху.

У головних ролях ми бачимо Ніколаса Кейджа, який втілює на екрані образ батька сім'ї, Нейтана Гарднера, та Йоельі Річардсон, яка грає його дружину Терезу. Вони разом зі своїми дітьми намагаються вижити в умовах нової реальності, де космічний колір з позамежжя світу вносить хаос і страх у їх спокійне життя. Але чи зможуть вони врятувати себе та своїх дітей від небезпечної загрози, яка вже доторкнулася до всього живого на їхній фермі?

Фільм "Color Out of Space / Колір з інших світів / Барва з позамежжя світу" демонструє глядачам, як люди можуть бути безсилі перед невідомим та як важливо цінувати кожен момент.