UAKinogo.com

Дитя робота (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дитя робота (2019)

Дитя робота (2019)

Дивитися онлайн Дитя робота фільм

Дивитися онлайн «Дитя робота» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (91 815 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дитя робота (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Дитя робота - це науково-фантастичний трилер, який розповідає історію дівчинки, яка виростає під опікою робота-матері в післяапокаліптичному світі. Цей фільм показує, як важливо мати когось, хто зможе навчити та захистити тебе в жорстокому світі, де навіть роботи можуть виявитися небезпечними.

Вона - це дівчинка, головна героїня фільму. Вона виростає в ізольованому підземному приміщенні під опікою робота-матері, яка вчить її та забезпечує її всім необхідним для життя. Але коли в приміщенні з'являється загадкова жінка, її життя змінюється назавжди.

Цей фільм - це дивовижна історія про людину, яка зростала у спеціальних умовах, та про те, як вона дізнається про світ зовнішнього світу. Це фільм про те, як важливо захищати своїх близьких та навчатися в жорстокому світі, щоб вижити. Цей фільм залишить вас з думками про те, як важливо мати розуміння та підтримку у своєму житті.