UAKinogo.com

Долина грішників / Племена Палос Вердес (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Долина грішників / Племена Палос Вердес (2017)

Долина грішників / Племена Палос Вердес (2017)

Дивитися онлайн Долина грішників / Племена Палос Вердес фільм

Дивитися онлайн «Долина грішників / Племена Палос Вердес» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (2 685 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Долина грішників / Племена Палос Вердес (2017)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм про Медіну Мейсон - підлітка, яка переїжджає з сім’єю до Палос Вердес - елітного прибережного району Лос-Анджелеса. Але замість щасливого життя в раю вона стикається з багатьма проблемами. Її батьки розлучаються, її брат потрапляє в наркозалежність, а її однокласники зневажають її. Єдиним втечею для Медіни стає серфінг - спорт, який допомагає їй відчути свободу та силу.

Але навіть на хвилях Медіна не може уникнути конфліктів. Вона стає жертвою місцевих серферів, які називають себе племенами Палос Вердес і не допускають чужаків до своїх територій. Медіна мусить боротися за своє право на серфінг і за свою гідність. Але чи зможе вона зберегти свою родину і себе в цьому жорстокому світі?

The Tribes of Palos Verdes / Долина грішників / Племена Палос Вердес - це фільм про те, як трудно бути підлітком у сучасному суспільстві. Це фільм про те, як серфінг може стати способом самовираження та саморозвитку. Фільм про те, що справжня родина - це не та, яка дає тобі гроші і комфорт, а та, яка дає тобі любов і підтримку.