UAKinogo.com

Кремнiєва долина (2014 — 2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кремнiєва долина (2014 — 2019)

Кремнiєва долина (2014 — 2019)

Дивитися онлайн Кремнiєва долина серіал

Дивитися онлайн «Кремнiєва долина» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.5 (150 264 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Кремнiєва долина (2014 — 2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Кремнiєва долина. Це комедійний серіал про групу програмістів, які мріють створити власний стартап у Сан-Франциско. Головний герой Річард Хендрікс (Томас Міддлдіч) розробляє революційний алгоритм стиснення даних, який привертає увагу великих корпорацій і інвесторів. Разом зі своїми друзями і колегами він намагається запустити свою компанію Pied Piper і конкурувати з гігантами технологічної індустрії.

Серіал режисера Майка Джаджа є сатирою на культуру Силіконової долини, де панують амбіції, жадоба і безглуздя. Серіал показує реальні проблеми і тенденції сучасного ІТ-світу, такі як захист прав інтелектуальної власності, хакатони, штучний інтелект, криптовалюти, вплив соцмереж і т.д. Серіал також має багато гумору і пародіює стереотипи про програмістів, босів, клієнтів і конкурентів.

Серіал отримав високу оцінку від критиків і глядачів, які високо оцінили акторську гру, сценарій і реалізм. Серіал був номінований на багато премій, в тому числі «Еммі», «Золотий глобус» і «Критикс’ Чойс». Серіал є одним з найкращих комедiйних серiалiв останнiх рокiв i запрошує глядача до захоплюючої подорожi у свiт високих технологiй.