UAKinogo.com

Щаслива долина (2014) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Щаслива долина (2014)

Щаслива долина (2014)

Дивитися онлайн Щаслива долина серіал

Дивитися онлайн «Щаслива долина» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.5 (50 525 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Щаслива долина (2014)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Щаслива долина - це британський кримінальний драматичний серіал, який розповідає про роботу поліцейської Кетрін Кейвуд у маленькому містечку Західного Йоркшира. Серіал створений і написаний Саллі Уейнрайт, яка також є одним з продюсерів і режисерів проєкту.

Серіал складається з двох сезонів, які вийшли у 2014 і 2016 роках відповідно. У кожному сезоні шість епізодів, які розкривають окремий сюжетний аркус. У першому сезоні Кетрін Кейвуд стикається з наркоторговцем Томмі Лі Ройсом, який був причетний до вбивства її дочки. У другому сезоні вона намагається розкрити злочинну схему, пов’язану з торгівлею людьми і корупцією.

Серіал отримав високу оцінку критиків і глядачів за свою напружену атмосферу, реалістичне зображення життя в провінції і чудову гру акторів. Особливо виділяються роль Сари Ланкашер у головній ролі і роль Джеймса Нортона у ролі Томмі Лі Ройса. Серіал був номінований і отримав багато престижних нагород, серед яких BAFTA, Emmy, RTS і т.д.