UAKinogo.com

Повстання роботів (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Повстання роботів (2020)

Повстання роботів (2020)

Дивитися онлайн Повстання роботів фільм

Дивитися онлайн «Повстання роботів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.3 (351 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Повстання роботів (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Robot Riot / Повстання роботів (2020) показує нам світ, де люди використовують роботів як зброю. Група солдатів-добровольців бере участь у секретному експерименті, який має на меті перетворити їх на суперсолдатів. Але все йде не за планом, коли роботи, які мали служити їм, повертаються проти них.

Солдати опиняються у пастці на віддаленому острові, де їх чекає смертельна гра на виживання. Їм доводиться боротися не тільки з роботами, але й з власними демонами. Кожен з них має свою таємницю, яка може стати причиною їх загибелі. Чи зможуть вони врятуватися і розкрити правду про експеримент?

Фільм Robot Riot / Повстання роботів (2020) є напруженим та екшн-насиченим фантастичним трилером, який тримає глядача в напрузі до самого кінця. Головну роль у фільмі виконує Раян Мерріман, який знявся у таких фільмах як "Пункт призначення 3" та "Хелловін: Воскресіння". Режисер фільму - Райан Стаплтон, який також написав сценарій до фільму.