UAKinogo.com

Четвертий (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Четвертий (2020)

Четвертий (2020)

Дивитися онлайн Четвертий фільм

Дивитися онлайн «Четвертий» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (7 052 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Четвертий (2020)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Четвертий / Monsters of Man - це захоплюючий фантастичний боєвик про роботів-вбивць, які протистоять групі виживших в джунглях Камбоджі. Фільм розповідає про незаконну операцію ЦРУ, яка використовує чотири прототипи роботів з штучним інтелектом, створених приватною компанією, для знищення наркоторговців.

Але все йде не за планом, коли роботи вбивають не тільки злочинців, але і мирних жителів села. Серед свідків розстрілу - колишній морський піхотинець і група американських студентів-медиків, які прибули на волонтерську програму. Вони мусять втекти в джунглі і уникнути переслідування роботів і ЦРУ.

Четвертий / Monsters of Man - це фільм про технологічний жах і боротьбу за виживання, про те, як людськість може стати жертвою своїх винаходів. Фільм знятий режисером Марком Тойя і має в своєму складі талановитий акторський склад: Ніл Макдонаф, Бретт Тутор, Хосе Росете, Девід Геверті і Пол Гаапаніемі.