UAKinogo.com

Великі гроші / Грошва (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Великі гроші / Грошва (2022)

Великі гроші / Грошва (2022)

Дивитися онлайн Великі гроші / Грошва серіал

Дивитися онлайн «Великі гроші / Грошва» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (7 715 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Великі гроші / Грошва (2022)» онлайн українською мовою

Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Великі гроші” - це комедія про жінку, яка стає мільярдеркою після розлучення з чоловіком-зрадником. Головна героїня - Моллі Новак, яка отримує 87 мільярдів доларів вироком суду. Вона вирішує змінити своє життя і зайнятися благодійністю. Але вона не розуміється на справах і не знає, як поводитися з людьми.

Моллі приєднується до фонду, який вона сама заснувала, але забула про нього. Вона намагається допомогти різним проектам і організаціям, але часто потрапляє в комічні і незручні ситуації. Вона також спілкується зі своїми співробітниками - Софією, Ніколасом, Говардом і Артуром - які мають свої проблеми і мрії.

Моллі поступово розуміє, що гроші не роблять її щасливою і що їй потрібно знайти справжню любов і друзів. Вона також виявляє у собі новий талант - вона може співати і танцювати. Вона використовує свої здібності для того, щоб розвеселити людей і показати свою особистість. Фільм “Великі гроші” - це фільм про те, як навчитися жити по-новому і не втратити себе. Це фільм про те, як важливо бути добрим і щирим.