UAKinogo.com

Ковчег (2023) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ковчег (2023)

Ковчег (2023)

Дивитися онлайн Ковчег серіал

Дивитися онлайн «Ковчег» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.9 (2 251 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Ковчег (2023)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Ковчег - це фантастичний серіал, який розповідає про екіпаж космічного корабля «Ковчег один», який опиняється в складній ситуації після катастрофи. Серіал є проектом Syfy та створений Діном Девліном. У головних ролях знялися Крісті Бурк, Рис Річі та Річард Флешман.

Серіал показує, як екіпаж «Ковчега один» намагається вижити та повернутися на Землю, коли їхній корабель зазнає серйозних пошкоджень внаслідок зіткнення з астероїдом. Вони також дізнаються, що на борту є таємничий пасажир, який може бути винним у цьому інциденті. Вони також мають справу з різними загрозами та небезпеками, які чатують на них у відкритому космосі.

Серіал також показує, як екіпаж «Ковчега один» взаємодіє між собою та з іншими людьми - своїми родичами, друзями, колегами та незнайомцями. Вони часто потрапляють у конфлікти та дилеми через свої характери, цінності та мотиви. Серіал Ковчег - це захоплююче та напружене шоу, яке показує, що космос - це не завжди простий вибір.