UAKinogo.com

Пильне око / Всевидюче око (2023) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Пильне око / Всевидюче око (2023)

Пильне око / Всевидюче око (2023)

Дивитися онлайн Пильне око / Всевидюче око серіал

Дивитися онлайн «Пильне око / Всевидюче око» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (843 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Пильне око / Всевидюче око (2023)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Всевидюче око - це детективний трилер, який розповідає про Елену Сантос - молоду жінку, яка потрапляє в смертельну пастку в елітному будинку в Нью-Йорку. Серіал є проектом Peacock та створений Райаном Джонсоном. У головній ролі знялася Емі Акер.

Серіал показує, як Елену Сантос наймають на роботу нянею для сина багатої сім’ї, яка живе в розкішному будинку на Манхеттені. Вона думає, що це буде легкий спосіб заробити гроші, але насправді вона опиняється в павутині інтриг та злочинів. Вона дізнається, що в будинку встановлено камери спостереження, які фіксують кожен її крок. Вона також дізнається, що її роботодавці та сусіди мають багато темних таємниць, які можуть загрожувати її життю.

Серіал також показує, як Елена Сантос намагається вижити та вирватися з цього кошмару. Вона знаходить союзників та ворогів серед мешканців будинку. Вона також знаходить свою любов та свою силу. Серіал Всевидюче око - це захоплююче та напружене шоу, яке показує, що навіть у найбезпечнішому місці може чатувати небезпека.