UAKinogo.com

Прибрати перископ (1996) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Прибрати перископ (1996)

Прибрати перископ (1996)

Дивитися онлайн Прибрати перископ фільм

Дивитися онлайн «Прибрати перископ» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (25 034 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Прибрати перископ (1996)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Прибрати перископ" (1996) - комедія, що занурює глядача у захоплюючі морські пригоди з ексцентричними персонажами. Головний герой, командир Том Додж, отримує завдання очолити старий підводний човен, що позначений як "Вибухова сарделька". Мета місії - перевірка готовності американського флоту до потенційної підводної атаки. Доджу доручено зібрати екіпаж з недосвідчених та незвичайних моряків.

Під час місії командир Додж та його екіпаж проходять через численні випробування та невдачі. Вони виявляють, що, не дивлячись на свою незграбність, їхня команда може демонструвати співпрацю та винахідливість. Крізь гумор та захоплюючі пригоди вони вчаться взаємодії, відданості та знаходять способи виконання своєї місії, заслуговуючи повагу з боку своїх колег.

Фільм "Прибрати перископ" здатен викликати сміх та зарядити позитивним настроєм. Елементи сатири на військові процедури та ексцентричний екіпаж додають особливого чару. Виконання головної ролі Келсі Граммером та відмінний акторський ансамбль роблять цю комедію легкою та розважальною, ідеальним вибором для тих, хто шукає гарний настрій та усмішки.