UAKinogo.com

Майкл (1996) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Майкл (1996)

Майкл (1996)

Дивитися онлайн Майкл фільм

Дивитися онлайн «Майкл» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (43 569 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Майкл (1996)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Майкл - захоплюючий фільм, який розповідає історію не зовсім звичайного ангела на ім'я Майкл, який прибуває на Землю, щоб допомогти журналістам випустити свіжу новину. Він повний неймовірних пригод та комедії, яка робить фільм ще більш захоплюючим.

Він також пропонує досить нестандартний погляд на ангелів та їх функціонування, що робить фільм унікальним. Акторський склад також дуже вражає, з Джоном Траволтою у ролі Майкла та Анджелою Бассетт у ролі журналіста. Вони створюють унікальну хімію та харизму на екрані, що робить фільм ще цікавішим.

Для тих, хто любить комедії та неймовірні пригоди, це обов'язковий фільм для перегляду. Він надає новий погляд на те, як можуть працювати ангели, та створює відчуття, що ви дивитесь на це зовсім по-іншому. А для всієї родини це прекрасний спосіб провести час разом та насолодитися комедійними моментами та захоплюючими пригодами.