UAKinogo.com

Подарунок на Різдво (1996) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Подарунок на Різдво (1996)

Подарунок на Різдво (1996)

Дивитися онлайн Подарунок на Різдво фільм

Дивитися онлайн «Подарунок на Різдво» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (105 058 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Подарунок на Різдво (1996)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Подарунок на Різдво - це американська різдвяна комедія 1996 року, знята режисером Чаком Расселом і зіркою Арнольдом Шварценеггером у головній ролі. Головний герой фільму - Говард Ленгстон, працьовитий продавець матраців, який не знаходить часу для своєї дружини Ліз і сина Джеймі. Він обіцяє Джеймі подарувати на Різдво фігурку Турбо-Мена, популярного телевізійного супергероя, але забуває про це до самого Святого Вечора.

Коли Говард усвідомлює свою помилку, він вирушає у безладний пошук фігурки по всьому місту. Але виявляється, що Турбо-Мен - це найбажаніша іграшка сезону, і всі магазини розпродані. Говарду доводиться змагатися з іншими батьками, особливо з поштарем Майроном Ларабе, який також хоче забезпечити свого сина Турбо-Меном. У той час Джеймі чекає на Говарда вдома, а їхній сусід, розлучений Тед Малтін, намагається підкорити Ліз.

Фільм Подарунок на Різдво - це весела історія про батьківську любов і родинні цінності. Фільм також показує абсурдну сторону різдвяного шоппингу і комерціалізації свята. Фільм має багато смішних і захоплюючих сцен, у яких Говард потрапляє у ряд неймовірних пригод. Фiльм отримав змiшаний вiдгук критикiв i був комерцiйним успiхом, зiбравши 129 мiльйонiв доларiв у свiтовому прокатi.