UAKinogo.com

Стирач (1996) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Стирач (1996)

Стирач (1996)

Дивитися онлайн Стирач фільм

Дивитися онлайн «Стирач» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (112 783 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Стирач (1996)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Стирач - це американський фільм екшну 1996 року, знятий режисером Чаком Расселом і зіркою Арнольдом Шварценеггером у головній ролі. Головний герой фільму - Джон Крюгер, елітний маршал програми захисту свідків, який спеціалізується на “стиранні” високопрофільних свідків: імітує їх смерть і дає їм нові особистості. Він отримує завдання захистити Лі Каллен, старшого менеджера оборонного контрактора Cyrez Corporation, яка свідчить про незаконну угоду з продажу суперзброї.

Суперзброя - це електромагнітна гвинтівка, яка може пробивати будь-яку броню і вбивати людей на великій відстані. Лі викрала диск з даними про розробку зброї і передала його ФБР. Але її виявили і почали полювати на неї. Джон врятував Лі і “стер” її, приховавши її місцезнаходження навіть від своїх колег. Але скоро вони дізнаються, що за змовою стоїть підсекретар оборони Деніел Гарпер, який хоче продати зброю російському мафіозі. Джон і Лі повинні зупинити Гарпера і його пособників, серед яких є його колега-маршал Роберт Дегерен.

Фільм Стирач - це захоплюючий бойовик, який демонструє неймовірні сцени перестрілок, погонь і вибухів. Фільм також має елементи технотрилера і шпигунського фільму. Фільм отримав змiшаний вiдгук критикiв i був комерцiйним успiхом, зiбравши 242 мiльйони доларiв у свiтовому прокатi. Фiльм також був номiнований на Оскара за кращий монтаж звукових ефектiв у 1997 роцi.