UAKinogo.com

Перша відьма (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Перша відьма (2019)

Перша відьма (2019)

Дивитися онлайн Перша відьма фільм

Дивитися онлайн «Перша відьма» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (17 723 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Перша відьма (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Перша відьма" (The Wretched) - це атмосферний жах, який занурює глядача в темний світ міфів та відьомства. Фільм знятий братами Пірс, Бреттом та Дрю Т. Пірс, які надали своєму творінню унікальний відтінок та захоплюючий сюжет. Головні ролі у фільмі виконали Джон-Пол Говард, Пайпер Курда та Зара Малер.

Сюжет фільму розповідає про підлітка Бена (Джон-Пол Говард), який приїжджає до свого батька на літо. Він зустрічає загадкову сусідку, яка насправді є давньою відьмою, що тероризує місцевих мешканців. Бен починає досліджувати її таємниці та з'ясовує, що вона використовує свою магію, щоб полонити дітей та забути про них. Зі своєю новою подругою Маллорі (Пайпер Курда) вони намагаються розкрити таємницю відьми та врятувати полонених дітей.

"Перша відьма" - це захоплююче кіно, яке поєднує елементи жахів, трилера та детективу. Фільм має багато несподіваних поворотів сюжету, що допомагає підтримувати напруженість до самого кінця. Візуальні ефекти та атмосфера фільму доповнюють його страшну сюжетну лінію.