UAKinogo.com

Наш батько (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Наш батько (2020)

Наш батько (2020)

Дивитися онлайн Наш батько фільм

Дивитися онлайн «Наш батько» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (1 080 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Наш батько (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Наш батько" (2020) - це італійська драма, яка розповідає про долю дитинства Валеріо (Маттео Де Буоніс), який став свідком теракту проти свого батька Альфонсо (П'єрфранческо Фавіно), високопоставленого чиновника, в Римі 1970-х років. Він змушений протистояти насильству та страху, що охопили його родину та його власне життя. Фільм розкриває перед нами історію, засновану на реальних подіях, яка показує, як політична нестабільність може вплинути на життя звичайних людей.

Валеріо заводить дружбу з хлопчиком на ім'я Кріштіано (Франческо Гулло), який, не дивлячись на свою молодість, вже зазнав багато трагедій. Разом вони навчаються долати свої страхи та зіткнення з життєвими труднощами. Їхнє спілкування допомагає обом зрозуміти, що вони не самі в своїх страхах та проблемах, і що їм слід навчитися відпускати минуле та прагнути до майбутнього.

Режисер Клаудіо Ноє (Claudio Noce) створює атмосферний та емоційний фільм, який поринає нас у світ італійської політики 1970-х років та показує нам, як вона впливає на життя звичайних людей. "Наш батько" (2020) - це фільм, що демонструє силу дружби та надії, незважаючи на всі труднощі та неприємності.